PrintFöretaget

Cyklop är en internationell koncern som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest kvalificerade produktsortiment inom stål- och plastbandning, sträckfilmning och kantskydd.

Då vi utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner och material kan vi ge ett heltäckande program för transport- och skyddsemballering. Vi skräddarsyr totallösningar för alla behov. Vi har med andra ord en hög kompetens att passa in förpackningssystemet i en komplett produktionslinje.

I Sverige består de olika koncernbolagen av Cyklop AB och Cyklop Teknik AB. Tillsammans omsätter bolagen cirka 225 miljoner kronor och har 75 anställda.

Cyklop AB, som startade 1932, har i Sverige en marknadsledande ställning och arbetar från kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Burseryd, Umeå - en rikstäckande organisation för konsultation och service. 

Cyklops heltäckande lösningar för emballage ger bättre resultat

Vissa tillverkare levererar enbart produkter. Cyklop erbjuder dig en heltäckande systemlösning som omfattar både verktyg, maskiner och system med tillhörande förbrukningsmaterial.  Dessutom får du tillgång till våra professionella tjänster inom rådgivning, projektering och kundservice.
Med denna helhetssyn i fokus har Cyklop utvecklat en rad produkter och tjänster som täcker alla de viktigaste teknikerna för lastsäkring.

 

  • Vi bedriver forskning, utveckling och tester i våra egna laboratorier.
  • Vi tillverkar maskiner och material optimerade för varandra - på samma plats.
  • Vi ger råd med expertkunnande och lång erfarenhet.
  • Vi erbjuder professionell projektering, anpassad utbildning och förstklassig kundservice.